Annan Värit

Yrittäjätarina - Annan Värit

"Annan värit syntyi intohimostani väreihin ja pukeutumiseen."

 

Anna-Liisa Lehtinen, 51, tekee värianalyysejä asiakkaille. Hän valmistui toissa keväänä auktorisoiduksi Beauty Colors värikonsultiksi ja perusti saman tien toiminimen.

 

"Sain itse niin suuren avun konsulttiopinnoistani, että haluan auttaa kaikkia muitakin saamaan maksimin hyödyn irti omista väreistään sekä viimeinkin oikeasti toimivan vaatekaapin."

 

Anna-Liisa perusti heti toiminimen eikä aloittanut kevytyrittäjänä, koska tavoitteena oli alusta asti luoda vahva henkilöbrändi. Ensimmäiset 8 kuukautta olivat vaikeita aloittelevalle yrittäjälle. Asiakkaita oli vähän ja rahaa niukasti markkinointiin. Anna-Liisa päätti investoida somevalmennukseen ja kotisivuihin.

 

"Opin, että yhdessä yössä ei ihmeitä tehdä, mutta kun jaksaa aktiivisesti tehdä markkinointia, niin kyllä se tuottaa tulosta pitkässä juoksussa. Yrittäminen on myös paljon muutakin kuin varsinaista palvelun tuottamista. Ja minä kun vain haaveilin, että olisi vaan niin ihanaa tehdä värianalyysejä päivät pitkät."

 

Anna-Liisan suunnitelmissa on toimia useamman vuoden vielä osa-aikaisena yrittäjänä. Hän kuitenkin pitää mahdollisena myös kokoaikaista yrittämistä. Haaveissa on myös joskus tulevaisuudessa kuosisuunnittelu. Pohja tälle haaveelle löytyy, sillä Anna-Liisalla on pitkä vaatetusalan koulutus. Hän on mallipukineiden valmistaja/pukuompelija sekä vestonomi (AMK). 
 

Annan ajatukset kirjanpitäjästä

Arvostan kirjanpitäjässäni luotettavuutta, sujuvaa viestintää ja vinkkejä. Etsin pitkään kirjanpitäjää, kunnes sain tutulta vinkin Mariannan Tilistä ja laitoin heille viestiä. Sain nopeasti tarjouksen. Olen ollut todella tyytyväinen ja mielelläni suosittelen muillekin.

 

Tutustu lisää: annanvärit.fi