Sähköisen taloushallinnon hyödyt

Sähköisen taloushallinnon hyödyt

Miten siirtyminen kokonaan sähköiseen taloushallintoon helpottaisi elämääsi?

Kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa. Ainakin, kun puhutaan  taloushallinnon sähköistämisestä. Ottaessasi käyttöön kaikki Heeroksen sovellukset hyödyt enemmän kuin on yksittäisten sovellusten hyötyjen summa. Listasimme alle  merkittävimmät  hyödyt, joita Heeroksen sähköisen taloushallinnon-ohjelmat tarjoavat Sinulle. 
 

  • Tarkempaa taloudellista tietoa päätöksenteon tueksi 

Yrityksen siirtyminen sähköiseen taloushallintoon ei merkitse vain kirjanpidon automatisointia ja sähköisten kanavien hyödyntämistä. Sähköiseen taloushallintoon siirtyminen mahdollistaa toiminnan tehostamisen, kustannusten laskemisen ja ennen kaikkea koko yrityksen toimintojen joustavan organisoinnin ja uudenlaisen, ajantasaiseen tietoon perustuvan johtamisen.  Kustannuslaskentaa on mahdollista tehdä yhä tarkemmin kustannuspaikoista aina yksittäisiin projekteihin saakka ja tämä tieto on saatavilla missä ja milloin vain. Lisäksi Heeros piirtää sovelluksen etusivulle helppotajuista kassavirtaennustekäppyrää, josta näet miten yrityksesi maksukyky voi. 
 

  • Säästät aikaa

Heeroksen sovelluksilla vähennät paperinpyöritykseen kuluvaa aikaa, jolloin voit entistä enemmän keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi. Aika ei ole vain rahaa vaan myös elämää, joten säästämäsi ajan voit käyttää tuottavan työn lisäksi myös palautumiseen ja lepoon. 
 

  • Säästät rahaa

Liiketoiminnan kannattavuuteen vaikuttaa tulojen lisäksi menot. Etenkin turhat menot kannattaa karsia pois, jotta toiminta olisi kannattavampaa. Ottaessasi käyttöösi kaikki Heeroksen sovellukset säästät selvää rahaa, koska tarjoamme ohjelmat pakettihintaan. Lisäksi kaikki laskutus hoituu tilitoimiston kautta, joten Sinun on helppo seurata, kuinka paljon taloushallintosi maksaa sovellusmaksuineen.
 

  • Laadukasta neuvontaa tilitoimistoltasi

Taloushallinnon sähköistämisen myötä meillä on enemmän aikaa keskittyä neuvomaan Sinua kaikissa talouden pulmissa. Tähän haluammekin panostaa, sillä lupaamme tarjota ymmärrettävää taloushallintoa.  
 

  • Askel kohti paperitonta toimistoa

Paperittomuus säästää luontoa. Sähköiseen taloushallintoon siirtyminen vähentää huomattavasti paperin määrää ja siten se on myös ekoteko. 
 

  • Tehokkaampaa yhteistyötä yrityksesi sisällä

Jokaiselle työntekijälle voidaan luoda omat Heeros-tunnukset samaan hintaan. Heeros-tunnuksien käyttöoikeuksia voidaan rajata yrityksen tarpeiden mukaan, jolloin vaikkapa työntekijä pääsee katsomaan vain omia kuittejansa ja lähettelemään niitä. Heerokseen tulee myös joka laskulle näkyviin, kuka siellä on tehnyt ja mitä.
 

  • Yhdistettävyys jo käytössä oleviin taloushallinnon ohjelmiin 

Mikäli käytössäsi on jo jokin toinen ohjelmisto kuin Heeros niin ei hätää. Voit joka tapauksessa hyötyä Heeroksen ohjelmista,  sillä sen osia voidaan yhdistää tarvittaessa myös muihin taloushallintojärjestelmiin. 
 

  • Käyttö helppoa ja tuki lähellä

Mikä olisikaan sen ihanampaa kuin elämän helpottaminen tekemällä siitä yksinkertaisesti helpompaa. Heeroksen ohjelmien käyttö on helppoa ja sovellustukena toimii aina oma tilitoimistosi.
 
Kirjoittaja: Marianna Pere, Mariannan Tili Oy:n  taloushallinnonasiantuntija. 
Kiinnostuitko taloushallinnon sähköistämisestä? Lue lisää!