Markkinoinnin ja taloushallinnon osaaja - Hae meille töihin!

Markkinoinnin ja taloushallinnon osaaja - Hae meille töihin!

Edit 10.1.2018 - Haku tehtävään päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

Etsimme markkinoinnin ja taloushallinnon osaajaa Kokemäelle

Meillä Mariannan Tilissä loppuvuosi on ollut vauhdikasta aikaa. Uusia asiakkaita on tullut paljon, mistä olemme erittäin iloisia! Tarvitsemme lisäkäsiä, joten haemmekin nyt vahvistusta tiimiimme. Oletko kenties sinä etsimämme henkilö tai tunnetko jonkun työtä tarvitsevan?

Etsimme innokasta markkinoinnin ja taloushallinnon osaajaa Kokemäen toimistoomme monipuoliseen kokoaikaiseen työhön. Työtehtäviin kuuluvat markkinoinnin ja taloushallinnon avustavat tehtävät, kuten:

  • Tarjouspyyntöjen vastaanottaminen, tarjousten kirjoittaminen ja niiden seuranta
  • Somemarkkinointi ja -mainonta
  • Blogitekstien kirjoittaminen 
  • B2B myyntityötä puhelimessa
  • Laskutus ja laskujen maksaminen

 

Omaat koulutuksen kaupalliselta alalta. Olet aloitekykyinen, toimelias ja joustava. Sinulla on hyvät Excel- ja PowerPoint-taidot, myös Photoshop-osaaminen ja kokemus Heeroksen taloushallinto-ohjelmista on eduksi. Arvostamme myös aiempaa kokemusta B2B-myyntityöstä. Olet kiinnostunut sekä markkinoinnista, että taloushallinnosta. Työnkuva vaatii tarkkuutta, järjestelmällisyyttä, yrittäjähenkisyyttä ja hyviä asiakaspalvelutaitoja. Tarjoamme mahdollisuuden myös oppisopimuskoulutukseen.  

Työtä on sopimuksen mukaan joko 4 tai 5 päivää viikossa. Työ alkaa 26.2.2018. Palkkaus taloushallintoalan TES:sin mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 01.01.2018 Marianna Perelle: marianna [at] mariannantili.fi. Lisätietoja antaa niinikään Marianna Pere, 0503028242, arkipäivisin klo 10-16. Haastattelut suoritamme tammikuun alussa.