Kirjanpito

Teemme kirjanpitoja kaiken kokoisille ja muotoisille yrityksille, yhdistyksille sekä maa- ja metsätalouksille. Pelkän lakisääteisen kirjanpidon lisäksi palveluumme kuuluu neuvonta talouteen liittyvissä asioissa.  Näin saat kirjanpidosta ymmärrettävää tietoa yrityksesi johtamista varten.

Käytämme ensisijaisesti sähköistä kirjanpitoa, joka tekee kirjanpidosta helppoa, tehokasta ja paperitonta. Kuitit voit lähettää suoraan kirjanpitoon puhelimellasi eTosite-sovelluksen avulla. Muut tarvittavat tositteet voit skannattuna lähettää meille sähköpostilla tai siirtää ne Admina-arkistoosi, josta käymme ne poimimassa.  

Kaikki asiointi kirjanpitäjän kanssa hoituu joko kasvotusten tai pelkästään sähköpostilla ja puhelimitse. Näin ollen sijainnilla ei ole enää väliä.

Sähköinen kirjanpito | Heeroksen peruspaketti

eTosite_logo_FI.png    kirjanpito.png   Admina.png

Heeroksen peruspaketti sopii sinulle, jos haluat ulkoistaa kirjanpidon luotettavalle tekijälle, mutta hoitaa itse laskujen maksun ja laskutuksen.  

Heeroksen peruspaketti sisältää:

  • Kirjanpidon ja tilinpäätöksen
  • Heeroksen kirjanpito-ohjelman kuukausimaksun
  • eTosite-sovelluksen, jolla voit lähettää kuitit puhelimella suoraan kirjanpitoon
  • Sähköisen arkiston Adminan, jossa voit säilyttää sähköisesti kaikki yrityksesi tärkeät paperit
  • Taloushallinnon neuvonnan
  • ALV-ilmoitukset vuosittain/neljännesvuosittain/kuukausittain
  • Rajattoman määrän tunnuksia Heeroksen ohjelmiin

 

Lue myös Mariannan kirjoittama blogijuttu: Sähköisen kirjanpidon hyödyt

Kirjanpidon hinta

Kirjanpidon hinta on kiinteä. Tarjoamme Heeroksen peruspaketin kiinteään kuukausihintaan, joka määräytyy tositemäärän* sekä alv-ilmoitusjakson mukaan. Kuukausihinta on sama koko tilikauden, mikä helpottaa taloudellista suunnittelua. Ei siis isoa laskua kerran vuodessa tilinpäätöksen yhteydessä tai hankalaa kuukausittaista hinnan vaihtelua.

Pyydä tarjous kirjanpidosta täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ota yhteyttä!

*Tositemäärä saadaan laskemalla yhteen kaikki yrityksen tiliotteen tapahtumat, käteiskuitit sekä muualla kuin yrityksen tiliotteella näkyvät yrityksen toimintaan liittyvät tapahtumat. Korttimaksuina, käteismaksuina tai yrityksen oman verkkokaupan kautta tulleesta myynnistä tulee yksi tosite kuukaudessa per maksutapa.

Perinteinen kirjanpito

Halutessasi voimme tehdä kirjanpitosi myös perinteisesti ilman sähköistä kirjanpito-ohjelmaa. Perinteinen kirjanpito soveltuu erityisesti pienille sivutoimisille yrittäjille.

Ota yhteyttä! Katsotaan yhdessä, kumpi vaihtoehto, perinteinen vai sähköinen, soveltuu tarpeisiisi paremmin.