Sähköinen kirjanpito

Pelkän lakisääteisen kirjanpidon lisäksi palveluumme kuuluu aina neuvonta talouteen liittyvissä asioissa. Tätä tarkoittaa sloganimme Ymmärrettävää taloushallintoa. Saat kirjanpidosta ymmärrettävää tietoa yrityksesi johtamista varten. Teemme kirjanpitoja kaiken kokoisille ja muotoisille yrityksille sekä maa- ja metsätalouksille.

Käytämme ensisijaisesti sähköistä kirjanpitoa, joka tekee kirjanpidosta helppoa, tehokasta ja paperitonta. Kuitit voit lähettää suoraan kirjanpitoon puhelimellasi erillisen sovelluksen avulla. Muut tarvittavat tositteet voit skannattuna lähettää meille sähköpostilla tai siirtää ne sähköiseen arkistoosi, josta käymme ne poimimassa. Suosittelemme lukemaan Mariannan blogi-jutun: Sähköisen kirjanpidon hyödyt.

Tarjoamme sähköisen taloushallinnon ohjelmistot ovat tällä hetkellä Heeros ja Procountor.

Kaikki asiointi kirjanpitäjän kanssa hoituu joko kasvotusten tai pelkästään sähköpostilla ja puhelimitse. Näin ollen sijainnilla ei ole väliä. Meillä on asiakkaina eri alojen yrittäjiä ympäri Suomen.

 

Sähköinen kirjanpito | Heeros

Kirjanpito  eTosite  Admina 

Heeroksen peruspaketti sopii sinulle, jos haluat ulkoistaa kirjanpidon luotettavalle tekijälle, mutta hoitaa itse laskujen maksun ja laskutuksen.  

Heeroksen peruspaketti sisältää:

  • Kirjanpidon ja tilinpäätöksen
  • Heeroksen kirjanpito-ohjelman kuukausimaksun
  • eTosite-sovelluksen, jolla voit lähettää kuitit puhelimella suoraan kirjanpitoon
  • Sähköisen arkiston Adminan, jossa voit säilyttää sähköisesti kaikki yrityksesi tärkeät paperit
  • Taloushallinnon neuvonnan
  • ALV-ilmoitukset vuosittain/neljännesvuosittain/kuukausittain
  • Rajattoman määrän tunnuksia Heeroksen ohjelmiin

 

Lue myös Mariannan kirjoittama blogijuttu: Sähköisen kirjanpidon hyödyt

Kirjanpidon hinta

Kirjanpidon hinta on kiinteä. Tarjoamme Heeroksen peruspaketin kiinteään kuukausihintaan, joka määräytyy tositemäärän* sekä alv-ilmoitusjakson mukaan. Kuukausihinta on sama koko tilikauden, mikä helpottaa taloudellista suunnittelua. Ei siis isoa laskua kerran vuodessa tilinpäätöksen yhteydessä tai hankalaa kuukausittaista hinnan vaihtelua. 

Pyydä tarjous kirjanpidosta täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ota yhteyttä!

*Tositemäärä saadaan laskemalla yhteen kaikki yrityksen tiliotteen tapahtumat, käteiskuitit sekä muualla kuin yrityksen tiliotteella näkyvät yrityksen toimintaan liittyvät tapahtumat. Korttimaksuina, käteismaksuina tai yrityksen oman verkkokaupan kautta tulleesta myynnistä tulee yksi tosite kuukaudessa per maksutapa.

 

Sähköinen kirjanpito | Procountor

Palvelumme sisältö on sama kuin Heeroksen ohjelmistoa käyttäen, mutta hinnoittelu eroaa hieman. Procountorin valitessasi maksat meille vain työstä ja Finagolle erikseen ohjelmiston käytöstä. Ohjelmiston hinta vaihtelee kuukausittain tositemäärän sekä laskujen lähetys- ja vastaanottomaksujen mukaan. 

 

Aikaperusteinen kirjanpito

Halutessasi voimme tehdä kirjanpitosi myös aikaperusteisesti ilman kiinteää kuukausihintaa. Tämä vaihtoehto soveltuu erityisesti pienille sivutoimisille yrittäjille.

Ota yhteyttä! Katsotaan yhdessä, kumpi hinnoittelu vaihtoehto, aikaperusteinen vai kiinteä kuukausihinta, soveltuu tarpeisiisi paremmin.