Sähköinen kirjanpito

Pelkän lakisääteisen kirjanpidon lisäksi palveluumme kuuluu aina neuvonta talouteen liittyvissä asioissa. Tätä tarkoittaa sloganimme Ymmärrettävää taloushallintoa. Saat kirjanpidosta ymmärrettävää tietoa yrityksesi johtamista varten. Teemme kirjanpitoja kaiken kokoisille ja muotoisille yrityksille sekä maa- ja metsätalouksille.

Käytämme ensisijaisesti sähköistä kirjanpitoa, joka tekee kirjanpidosta helppoa, tehokasta ja paperitonta. Tositteet voit lähettää suoraan kirjanpitoon puhelimellasi tai koneella erillisen sovelluksen kautta. Suosittelemme lukemaan Mariannan blogi-jutun: Sähköisen kirjanpidon hyödyt.

Tarjoamme sähköisen taloushallinnon ohjelmistot ovat tällä hetkellä Heeros ja Procountor.

Kaikki asiointi kirjanpitäjän kanssa hoituu joko kasvotusten tai pelkästään sähköpostilla ja puhelimitse. Näin ollen sijainnilla ei ole väliä. Meillä on asiakkaina eri alojen yrittäjiä ympäri Suomen.

 

Sähköinen kirjanpito | Heeros

Heeroksen peruspaketti sopii sinulle, jos haluat ulkoistaa kirjanpidon luotettavalle tekijälle, mutta hoitaa itse laskujen maksun ja laskutuksen.  

Kirjanpito Heeros-ohjelmalla sisältää:

  • Kirjanpidon ja tilinpäätöksen
  • Heeroksen kirjanpito-ohjelman kuukausimaksun
  • Heeros Mobiili-sovelluksen, jolla voit lähettää kuitit puhelimella suoraan kirjanpitoon
  • Sähköisen arkiston, jossa voit säilyttää sähköisesti kaikki yrityksesi tärkeät paperit
  • Taloushallinnon neuvonnan
  • ALV-ilmoitukset vuosittain/neljännesvuosittain/kuukausittain
  • Rajattoman määrän tunnuksia Heeros-sovellukseen.

 

Lue myös Mariannan kirjoittama blogijuttu: Sähköisen kirjanpidon hyödyt

Kirjanpidon hinta

Kirjanpidon hinta on kiinteä. Tarjoamme kirjanpidon Heeros-ohjelmalla kiinteään kuukausihintaan, joka määräytyy tositemäärän* sekä alv-ilmoitusjakson mukaan. Kuukausihinta on sama koko tilikauden, mikä helpottaa taloudellista suunnittelua. Ei siis isoa laskua kerran vuodessa tilinpäätöksen yhteydessä tai hankalaa kuukausittaista hinnan vaihtelua. 

Pyydä tarjous kirjanpidosta täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ota yhteyttä!

*Tositemäärä saadaan laskemalla yhteen kaikki yrityksen tiliotteen tapahtumat, käteiskuitit sekä muualla kuin yrityksen tiliotteella näkyvät yrityksen toimintaan liittyvät tapahtumat. Korttimaksuina, käteismaksuina tai yrityksen oman verkkokaupan kautta tulleesta myynnistä tulee yksi tosite kuukaudessa per maksutapa.

 

Aikaperusteinen kirjanpito

Halutessasi voimme tehdä kirjanpitosi myös aikaperusteisesti ilman kiinteää kuukausihintaa. Tämä vaihtoehto soveltuu erityisesti pienille sivutoimisille yrittäjille.

Ota yhteyttä! Katsotaan yhdessä, kumpi hinnoittelu vaihtoehto, aikaperusteinen vai kiinteä kuukausihinta, soveltuu tarpeisiisi paremmin.