Heeroksen ohjelmistot

Olemme Heeroksen Pro partner ja käytämme Heeroksen sähköisiä taloushallinnon ohjelmistoja. Ohjelmistot soveltuvat kaiken kokoisille yrityksille, ja niiden avulla päivittäisten taloushallinnon asioiden hoito on sujuvaa. Voit ottaa Heeroksen ratkaisut käyttöösi halutussa laajuudessa ja täydentää niitä tarpeittesi kasvaessa.

 

Heeros ohjelmistoperhe

 

kirjanpito

Kirjanpito -ohjelma koostaa kirjanpidon tallennetuista tapahtumista sekä sähköisesti käsitellyistä tapahtumista. Automatisointi vähentää manuaalisen työn tarvetta. Monipuoliset liittymät toiminnanohjauksen ja taloushallinnon järjestelmiin.

 

Admina

Admina on sähköinen arkistointi, jota voi käyttää missä ja milloin vain. Soveltuu kaikkiin sähköisiin asiakirjoihin, kuten laskut, tositteet ja raportit. Automaattinen arkistointi voidaan liittää muihin Heeroksen tarjoamiin järjestelmiin. Automatisointi ja helppokäyttöisyys lisäävät työn tehokkuutta.

 

eTosite

eTosite on mobiilisovellus, joka digitalisoi kuittiliikenteen. Sovellus tekee kuittien ja tositteiden käsittelystä helppoa ja nopeaa. Voit lähettää kuvan kuitista puhelimellasi suoraan arkistoon ja kytkeä sen haluamaasi ostolaskuun, luottokorttilaskuun, kirjanpidon tositteelle tai tiliotteen tapahtumalle. Mobiili- ja selainkäyttö mahdollistaa käytön milloin ja missä vain, myös offline-tilassa. Helppo käyttää yhdessä Heeroksen muiden sovellusten kanssa, kuten Admina, Kirjanpito ja Circula.

 

Circula

Circula - Ostolaskujen kierrätys, tiliöinti ja ostoreskontra sekä matkalaskujen käsittely. Toimii taloushallinnon aineistojen palvelu- ja hallintakeskuksena. Automatisointi vähentää manuaalisen työn tarvetta ja virheitä. Selainpohjain mahdollistaa joustavuuden.

 

Venda

Venda - Sähköiset myyntilaskut ja myyntireskontra. Venda myyntilaskutus- ja myyntireskontraohjelman selainpohjaisuus mahdollistaa käytön ajasta ja paikasta riippumatta. Laskut ja maksukehotukset lähtevät asiakkaille automaattisesti verkkolaskuina tai tulostuspalvelun kautta paperilaskuina. Suoritusten kohdistaminen avoimille laskuille voidaan tehdä pankin viiteaineistoa hyödyntäen tai tiliotteelta kirjaten. Vendan käyttö nopeuttaa yrityksen rahavirtaa, tehostaa muistutusprosessia ja samalla pääset papereista eroon. Käyttöliittymä on helppokäyttöinen. Laskujen arkistointi tapahtuu automaattisesti ja paperitomasti, sillä ne siirtyvät Heeros Adminaan.

 

Epalkat

ePalkat on palkanlaskennan ammattilaisen kehittämä palkanlaskennan pilvipalvelu, joka perustuu lähes 30 vuoden kehitystyölle. Pilvipalvelu soveltuu helposti kaikenkokoisille yrityksille ja yhteisöille. ePalkat on integroitu Heeroksen palkkiyhteysominaisuuksiin sekä Heeros Kirjanpitoon palkkojen maksatusta varten.

Lue lisää taloushallinnon sähköisestä tulevaisuudesta Heeroksen sivustolta: www.heeros.com